Perspectives per aquest any 2017!

Laboratori. Larrasa-Brasil (aviram vaixells)

Laboratori. Larrasa-Brasil (aviram vaixells)

Comencem aquest any 2017 amb els següents treballs contractats dels clients que han confiat en Grup ICONSA:

  1. LABORATORI. LARRASA SPO (RS i MG – Brasil): Construcció de tres plantas avicolas, dues de reproducció i una de recria per les intregadoras JBS i BRF. Total: aprox. 30.000 m2
  2. LACISA – grup GCA (Barcelona – Espanya): Construcció de magatzem de dipòsit i oficines en el port de Barcelona. Total: aprox. 8.000 m2
  3. PROTEAL (Barcelona – Espanya): Disseny i construcció de la nova seu corporativa de la empresa de material mèdic a Gavà. Total: aprox. 1, 500 m2.
  4. SINEL Systems- Grup Autajon (Barcelona-Espanya): Ampliació de la seva planta de producció. Total: aprox. 2. 000 m2. Activitat: Disseny i impressió d’etiquetes.
  5. FORMULAB (Maia – Portugal): Construcció de la nova fàbrica i seu corporativa. Total: aprox. 3.500 m2. Activitat: Alimentació.
  6. SOLAS MHB (São João Madeira – Portugal): Fàbrica i oficines de 2.500 m2. Activitat: Fabricació de soles per al calçat.
  7. Cámara de Vilanova de Gaia (Portugal): Construcció de coberta per al camp de futbol de aprox. 8. 000 m2.
  8. COSMOPAK (Ovar – Portugal): Rehabilitació de planta de producció de 3.000 m2. Activitat: Química.

La nostre àmplia implantació geogràfica, amb més de 50.000 m2 de superficie indústrial en construcció, ens permet oferir els nostres serveis de disseny i construcció “claus en mà” fins al lliurament complert de l’edifici.

Truqui ara i demani un estudi tècnic sense compromís!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *